Greenway Planning Approved

Folkestone & Hythe Council has granted planning for the redevelopment of a generous family dwelling in Sandgate. The consent builds on earlier phases of work carried out under permitted development rights  with the new scheme providing a strong architectural narrative for the site which enjoys direct sea views of the English Channel. The practice has developed a bespoke architectural eaves detail that dominates the front facade referencing traditional boat building methods and while using soft handmade British bricks with unusual detailing referencing further maritime forms.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: